Sunday, 13 May 2012

YES YES YES!!!

Igen, a címet nagy betűkkel írtam és három felkiáltójellel. Nem valami profi. Áh, nem mintha én az lennék. Viszont annál inkább izgatott. 


Szóval mint már azt említettem, egy egészen másféle munkán gondolkozta mostanában. Nem dicsekedni akarok, vagy ilyesmi, de... Megkaptam a munkát! IGEN!


Megjegyzés: ha ilyen munkára jelentkezel, előtte mindig menj biztosra, hogy lesz, aki adjon neked referenciát! Már mindenkivel beszéltem Skype-on vagy telefonon meg minden, és akkor kaptam egy e-mailt, hogy szeretnének beszélni telefonon két emberrel, akik jól beszélnek angolul és jó ismernek engem. Úgy voltam vele oké, erre igazán számíthattam volna. Igazából korábban már meg is próbáltam felvenni a kapcsolatot egy régi angoltanárommal, de ő azt üzente, hogy szívesen ad rólam referenciát de külföldön lesz május közepéig. Szóval gyorsan írtam egy barátomnak, aki el is vállalta. Hálám örökké üldözni fog! Elküldtem a telefonszámát, meg mondtam ki a másik, akit gondoltam. Aztán a válasz az volt, jó, kérnének egy mostani tanárt is. Az egyetemről. De most már ő is megvan. Szóval a tanulság az, mindig legyen vészhelyzet referenciád!


Ha már itt tartunk, kaptam egy feltételes ajánlatot e-mailben tegnap a feltételekkel, a címükkel, meg minden. Szóval most úgy néz ki megyek Július 4-én vagy 5-én. Jéééj! De nehogy azt gondolja bárki is, hogy addig nincs semmi tennivalóm. Holnap kezdődik a vizsgaidőszak. A horror!!!


Kívánjatok szerencsét!
xxx


Ui.: Itt egy kép a kutyámról. Teljesen irreleváns, de viccesen néz ki.

1 megjegyzés:

MrsYarnart said...

jé, a sanyi! imádom! :D érezd magad jól in london!

Post a Comment