Thursday 26 July 2012

Olimpiai láng meg ilyen apróságok


Oké, lehet utálni, nagyon ellustultam mostanában. Elérkeztem ahhoz a ponthoz, amikor már annyira nem vagyok új, hogy mindenki pátyolgasson, de annyira még igen, hogy folyton bénázzak. Shit happens.

Na ami a múlt hetet illeti, nem igazán voltam sehol, csak vásároltam és döglöttem. Viszont felfedeztem valamit. Az itteni porszívó valószínűleg rokona a volt férjemnek, akivel még Oxfordban találkoztam.

DADDADAAAAAAAAA




Kicsit kínos family reunion.


A másik érdekesség az volt, mikoris az Oxrod streeten kerestem a buszmegállómat már egy bő fél órája, mikoris elém vágott Alex Day!!! Senki nem tudja kiről beszélek, mi? Na mindegy, a lényeg, hogy híres, és Betti nagyon kedveli.




Látszik, hogy a fényképész vért örököltem. Az elsőn ott van valahol a távolban gitárral a hátán, a másodikon meg ül világító fejjel. Ennyire jó vagyok.

Aztán ugye dolgoztam. Azt különböző okokból kifolyólag nm részletezném. Mint valószínűleg mindenki tudja, elég yukky munkám van, és tisztelem annyira Caroline-t, hogy nem részletezem nyilvánosan. De hozzá kell tennem nagyon sokat beszélgetünk. Nagyon nagyon kedves, és imád beszélgetni.

Hétfőn este ellóghattam úgy két órára, mert van a muswell hilli templomban egy ilyen foreigner meeting, leginkább Au Paireknek, úgynevezett conversation class. Amandával együtt mentem, és találkoztam pár jófej emberrel. A rossz csak az, hogy ez volt az utolsó míting, ezután a következő valamikor ősszel lesz. Ha lesz. De reméljük lesz.

Ezek után hazajöttem és jót mulattam, mikor Caroline faggatni kezdett
- Le voltak nyűgözve az angolod miatt, mi?
- Ugyan, mind nagyon jól beszélnek angolul, már jó régóta itt vannak.
- Amanda is régóta itt van.
- Haha.
- *Hatásszünet* Come ooooooon!
Hát lenyűgöző vagyok, nincs mit tenni.

Na és a végére tartogattam a legjobbat. Tegnap gyújtották meg a nagy fáklyát ugye, gondlom feltűnt mindenkinek, tele volt vele a TV nyilván. Nade hol? Az Alexandra Palace-ben. Ami hol van? Úgy 10 percnyire innen. Heló fáklya!

A következő fényképen ismét megnyilvnul kiváló fényképész tehetségem. Gyenge idegzetű és 12 cm alatti nézőinknek nem ajánlott.


És akkor azok kedvéért, akik látni is akarnak valamit, itt van Amanda képe, aki közvetlenül mellettem állt, és egyértelműen eladta a lelkét az ördögnek h innen ilyen jó képet tudjon csinálni.


Ma pedig megint vásárolni voltam, mert miért ne, és gondoltam veszek valami szomjoltót de helyette ezt a mangós meg nemtommilyenes nyálat vettem, mert nagyon találónak találtam. Haha. Aki érti az érti.


És a végére egy rejtvény, hogy kicsit interaktív jellegűvé tegyük a blogot. A kommentekben lehet tippelni, hogy mit ábrázol a következő kép. A nyertesnek küldök egy képeslapot! (KhhhhmmmsmucigdögKKKKKKHHHHHHM)


6 megjegyzés:

followyourdreamstheysaid said...

Ja Magdi nem tippelhet, mert tudja és amúgy is kapott már képeslapot. Ja és ha valaki megmondja hogyan tüntetem el az elejéről azt az okádék fehéret a háttérből, nagyon megköszönöm.

Otthon Művek said...

Dinamitrúd díszcsomagolásban?

followyourdreamstheysaid said...

Close enough.

Otthon Művek said...

ja, annyira akartam képeslapot kapni, hogy az igazi komment elmaradt.
ÓÓÓ igen, Henry V.Cleaner, az exvejem...
Ki a csoda gondolná, hogy létezik belőle még egy példány... vagy ezek szerint több is...
Ami a fáklyát illeti, Amanda képe ugyan az eseményt ábrázolja, a tied viszont a lelkes tömeg hangulatát, nagyon avantgard!
Egyébként zooooooooooom!!!!!!!!!! Tudod!
Érdekes az a karibi szmötyi.
Képeslapot pedig akkor nyilván nem kapok.:(

followyourdreamstheysaid said...

Egyébként is tűztem be egyet a csomagodba, duuh...

followyourdreamstheysaid said...

És nem az a lényeg, hogy érdekes, hanem h Caribbean Crush a neve. Ha nem érted, kérdezd meg a Gerit :D

Post a Comment